Situatiile Financiare

Informatii privind publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV-a, a anuntului intocmit in baza art. 185, alin 4 din Legea nr. 31 / 1990 de catre societătile comerciale a caror cifra anuala de afaceri este de peste 10 milioane lei.

Incepand cu anul 2011 nu se mai depune la Oficiul Naţional al Registrului Comertului, sau la oficiile teritoriale ale acestuia, ci direct la Regia Autonomă Monitorul Oficial, prin preluarea documentelor de catre colaboratorii regiei sau prin depunerea acestora la centrul pentru relatii cu publicul.

Actele la care se refera art. 185 din Legea nr. 31/1990 sunt cele privitoare la depunerea la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice a situatiilor financiare anuale, raportului consiliului de administratie/directorului, raportului cenzorilor sau raportului auditorilor financiari, dupa caz.

Aici gasiti modelele necesare pentru publicare:

1. Adresa De Inaintare – Depunerea Situatiilor Financiare Pentru Anul Precedent
2. Adresa De Inaintare – Depunerea Situatiilor Financiare Pentru 2 Ani In Urma
3. Anunt – Situatii Financiare
4. Extrasul – Situatiile Financiare Anuale Care Se Publica De Asociatiile, Fundatiile Şi Federatiile Recunoscute

Anuntul de depunere situatiilor financiare si adresa de inaintare se trimit scanate cu semnatura si stampila, respectiv, situatiile financiare se trimit si in format doc (word).

Observatii :
Datele privind publicaria situatiilor financiare, se preia de la emitentul acestuia. Cererea se preda in original la una din urmatoarele puncte de lucru:
– Alba, Bucuresti, Brasov, Botosani, Cluj, Constanta, Harghita, Iasi, Galati, Mures, Suceava, Prahova.

ACUM SI ON-LINE

Pentru a transmite anuntul on-line trebuie sa efectuati urmatorii pasi:
1. Se descarca cererea pentru publicarea in Monitorul Oficial.
2. Se completeaza si se semneaza, dupa care se scaneaza.
3. Ne contactati pentru a va indica modul de plata.
4. Dupa efectuarea platii, se trimit pe e-mail urmatoarele acte : dovada platii, cererea completata, semnata si stampilata, scanat si in format word.
5. Dupa primirea e-mail-ului cu documentele solicitate mai sus vom procesa anuntul dumneavoastra.